Transportbedrijf

TRACON is een transportbedrijf in Kampenhout, nabij Brussel, dat zich onderscheidt door een breed spectrum aan logistieke diensten aan te bieden. Vanuit ons strategisch gelegen hoofdkantoor coördineren we met zorg de import en export van uw goederen, overal ter wereld. Of uw lading nu over de baan, de zee, door de lucht, of per spoor moet worden vervoerd, ons team staat garant voor een op maat gemaakte service voor goederenvervoer doorheen België, Europa en de rest van de wereld. Luisteren naar uw specifieke behoeften en vereisten vormt de basis van onze dienstverlening, waarbij we steeds streven naar de meest efficiënte en kostenbewuste oplossingen.


Dienstenaanbod van ons transportbedrijf

Onze diensten dekken elk aspect van modern goederenvervoer doorheen België, Europa en de rest van de wereld, om u een totaaloplossing te bieden. Elk van deze diensten wordt ondersteund door ons ervaren team dat garant staat voor een vlekkeloze uitvoering van uw transportopdrachten.

Baanvracht


Als expediteur van baanvracht kan u op ons rekenen voor import en export via de baan doorheen heel Europa. Voor dit wegtransport kan u bij ons transportbedrijf kiezen uit verschillende soorten vrachtwagens, zoals onze tautliners.

Zeevracht


Als u uw goederen naar verdere oorden wilt transporteren, kiest u het best voor onze zeevracht. Waar in de wereld uw zeecontainer met goederen zich ook bevindt, ons transportbedrijf volgt deze op en voorziet u van een up-to-date overzicht

Luchtvracht


Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat goederenvervoer per lucht kan regelen? TRACON staat wereldwijd voor u klaar voor luchtvracht van en naar alle luchthavens.


Spoorvracht


Dankzij ons uitgebreid netwerk van partners bieden wij ook import per trein aan vanuit China. Ontdek zeker alles over onze spoorvracht!

Vraag nu uw offerte aan

Bent u klaar om uw goederenvervoer binnen België of naar Europa of de rest van de wereld naar een hoger niveau te tillen? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw gewenste transportdiensten, waaronder ook express transport. Door te kiezen voor ons, kiest u voor een partner die niet alleen uw lading, maar ook uw bedrijfssucces serieus neemt. Meer informatie over ons bedrijf en hoe we u kunnen helpen uw logistieke uitdagingen te overwinnen, vindt u op onze website. Laat ons samenwerken om een logistieke oplossing te creëren die perfect bij uw bedrijf past. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om elke verwachting te overtreffen.