Onze diensten.


TRACON biedt een grote verscheidenheid aan diensten aan binnen de transportsector.SCROLL NAAR ONDER INDIEN U MEER WIL WETEN !


Baanvracht


Per baantransport kunnen we u alle Europese be-stemmingen aanbieden dankzij ons partner/agent-ennetwerk. Een toegewezen persoon  volgt uw zen-ding op van afhaling tot levering en stelt u voortdu-rend op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft.We bieden baanvracht aan vanaf 1 pallet in groupage (LTL) tot volle wagens (FTL).


Uw goederen voor volle wagens kunnen worden gela-den in tautliners, box trailers en platform trucks.


Zeevracht


Voor onze zeevracht verzamelen we onze volumes samen met een andere expediteur in Antwerpen om een competitieve prijs en service te kunnen aan-bieden op de huidige markt.

Wij volgen de zendingen voortdurend op geduren-de het gehele proces en zijn transparant naar u, onze klant, met betrekking tot alle updates die u nodig heeft.

Ons team voorziet dagelijks een up-to-date over-zicht van al uw zendingen en we staan continu in contact met onze overzeese agenten, carriers en klan-ten wanneer zich vragen of uitdagingen voordoen.Als zeevracht bieden we zowel LCL als FCL aan, zowel per import als per export. Onze hoofdmarkt focust zich op FCL import vanuit de belangrijkste havens van Azië.

Wij kunnen hierbij de douaneformaliteiten verzorgen indien u dit wenst.Voor het geval dat u de container liever in een terminal laat stoppen, zoals Angleur, Wielsbeke, Willebroek, Athus en Houdeng-Cougnies, kunnen wij ook dit aanbieden binnen onze service.

Verder kan TRACON eveneens de 'last mile' behan-delen en dus de container(s) van de haven tot bij de eindklant bezorgen.


Luchtvracht


TRACON biedt luchtvracht aan naar en vanuit alle luchthavens op wereldwijd niveau, zowel import als export. We verzamelen onze volumes samen met een andere expediteur op BruCargo om ook hier een competiteve prijs en service te kunnen aanbieden binnen de huidige markt.We kunnen u een door-to-door service verzekeren inclusief douaneformaliteiten dankzij ons netwerk, en hebben eveneens opties voor cross-bookings.


Spoorvracht


Voor uw treintransport bieden we LCL en FCL aan vanuit China tot Luik. Ook hier kunnen wij instaan voor een door-to-door service inclusief douaneform-aliteiten indien u dit wenst.INTERESSE?

Neem snel contact op met ons!