Over ons.

Na een carrière van 35 jaar in de transportsector, vond Jean - CEO van Tracon - dat het tijd was om zijn eigen pad te bewandelen.

TRACON is een expeditiebedrijf dat en wijde waaier aan verschillende diensten aanbiedt: wij verzorgen im-port en export via baan, zee, lucht en spoor op wereldwijd niveau.


Sinds 2019 verzekert TRACON een betrouwbare service tegen markt-conforme prijzen, aangeboden door een expert in het veld.

Met alle ervaring die hij gedurende die jaren had verworven op verschil-lende gebieden - zoals operations, sales en management - was Jean klaar om zijn eigen visie te ont-wikkelen en deze te vertalen in een nieuw bedrijf, zodat hij zijn klanten de exacte service kon beloven waar hij voor wil staan.

En zo ontstond TRACON.

Indien dit als muziek in uw oren klinkt, aarzel dan niet om via onze contactpagina een kort en vrijblijvend berichtje te sturen voor meer details en prijzen.

WE HOREN GRAAG VAN U !

Wat onze klanten zeggen.

SNEL & TOEGEWIJD


“Bijzonder tevreden over de service van Tracon. Snelle reactie bij prijsvragen, gunstige prijzen, correcte uitvoering en opvolging. Bijzonder gesmaakt zijn de tijd-kritische transporten. Tracon denkt mee met de klant.”


Erik uit Olen

- Logistiek manager

DOELGERICHT


“We zijn nog maar recent met Tracon in zee gegaan, maar ik kan niets anders dan lovend zijn over de service die ons wordt aangeboden. De samenwerking verloopt zeer vlot; Tracon zal er steeds alles aan doen om het transport geregeld te krijgen. Kortom, fijne samenwerking, heel flexibele en aangename mensen binnen Tracon.”


Natasja uit Diest

- Internal sales

GEMOEDELIJK


“Tracon levert een goede service, aangename mensen om mee samen te werken.”


Dave uit Antwerpen

- Operations manager

Het team.

Foto's van ons team verschijnen binnenkort op de website!