Marktconforme prijzen
Opvolging van zendingen
Inclusief douaneformaliteiten

Zeevracht voor uw import en export

Import en export via zeevracht vormen een cruciaal onderdeel van de mondiale handel, en bij TRACON in Kampenhout begrijpen we het belang van een soepele en efficiënte afhandeling van deze processen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners en agenten kunnen we u een naadloze service bieden voor al uw zeevrachtbehoeften, met een persoonlijke aanpak. Een toegewezen expert volgt uw zending op van afhaling tot levering, zorgt voor continue updates en garandeert dat aan al uw informatiebehoeften wordt voldaan.


Wij zijn er voor al uw transportbehoeften

Waarom kiezen voor ons bedrijf voor import en export via zeevracht

De keuze voor ons voor de import en export via zeevracht betekent kiezen voor superieure service en concurrerende prijzen. Door onze volumes samen met andere expediteurs in Antwerpen te bundelen, kunnen we u een competitief aanbod doen in de huidige markt. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel; wij houden u voortdurend op de hoogte van de status van uw zendingen en werken nauw samen met onze overzeese agenten en carriers om eventuele uitdagingen direct aan te pakken. Ons team zorgt dagelijks voor een up-to-date overzicht van al uw zendingen en staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onze diensten

Baanvracht


Import en export

per baan

doorheen Europa

Zeevracht


Import en export

per zee

op wereldwijd niveau

Luchtvracht


Import en export

per lucht

op wereldwijd niveau

Spoorvracht


Import 

per trein

vanuit China

Wat kunt u verwachten van onze diensten en service

Bij ons kunt u rekenen op uitgebreide zeevrachtdiensten, waaronder zowel LCL (Less than Container Load) als FCL (Full Container Load) opties, voor zowel import als export. We focussen vooral op de import van FCL vanuit de belangrijkste havens van Azië, waaronder de uitgebreide service van zeevracht vanuit China. Ons team kan tevens de douaneformaliteiten voor u verzorgen, zodat uw goederen probleemloos hun bestemming bereiken. Of het nu gaat om standaard zendingen of express transport, wij staan garant voor een service die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de import en export van uw goederen via zeevracht? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kan betekenen. Via ons klantenportaal heeft u altijd toegang tot de meest actuele informatie over uw zendingen en kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Laat ons transportbedrijf u helpen uw logistieke doelstellingen te bereiken met onze deskundige zeevracht oplossingen.