Marktconforme prijzen
Opvolging van zendingen
Inclusief douaneformaliteiten

Wegtransport

Wegtransport vormt de ruggengraat van internationaal handelsverkeer en bij TRACON in Kampenhout nabij Brussel begrijpen we het belang van betrouwbaar en efficiënt wegvervoer voor uw bedrijf. Wij bieden als expediteur in baanvracht toegang tot alle bestemmingen via een uitgebreid netwerk van partners en agenten. Een persoonlijk toegewezen expert begeleidt uw zending van ophaling tot levering, waarbij u continu wordt voorzien van de noodzakelijke informatie en updates. Ons commitment aan u is het waarborgen van een naadloze service, waarbij uw wegvervoer veilig en op tijd hun bestemming bereiken.


Wij zijn er voor al uw transportbehoeften

Waarom ons kiezen voor uw wegtransport

Kiezen voor ons voor uw wegtransportbehoeften betekent opteren voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons aanbod omvat baanvracht voor zowel minder dan lading (LTL) vanaf één pallet, als volledige vrachtladingen (FTL), met de mogelijkheid voor het laden in tautliners, box trailers, en platform trucks. Dit flexibele aanbod garandeert dat we aan uw specifieke transportvereisten kunnen voldoen, ongeacht de omvang of het type van uw goederen. Met toegang tot ons klantenportaal vindt u altijd de meest recente updates van uw zendingen, wat zorgt voor transparantie en gemoedsrust. Daarnaast houden we strikt rekening met alle relevante regelgeving, zowel bij:

Hierdoor zorgen we dat uw goederen veilig en conform de wet worden vervoerd.

Onze diensten

Baanvracht


Import en export

per baan

doorheen Europa

Zeevracht


Import en export

per zee

op wereldwijd niveau

Luchtvracht


Import en export

per lucht

op wereldwijd niveau

Spoorvracht


Import 

per trein

vanuit China

Vraag een offerte aan en ontdek onze kwaliteit

Bent u klaar om de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw goederenvervoer te verbeteren? Neem dan contact met ons op en laat ons u helpen. Ons transportbedrijf biedt oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke logistieke behoeften. Door een offerte aan te vragen, zet u de eerste stap naar een zorgeloze en efficiënte afhandeling van uw transportbehoeften. Samen zorgen we ervoor dat uw goederen altijd op tijd en in perfecte staat hun bestemming bereiken.