Marktconforme prijzen
Opvolging van zendingen
Inclusief douaneformaliteiten

Full Truck Load


Bij TRACON in Kampenhout staat Full Truck Load (FTL) synoniem voor efficiëntie en betrouwbaarheid in het transport van uw goederen door heel Europa. FTL, het exclusieve gebruik van een vrachtwagen voor het vervoer van uw lading, biedt een optimale oplossing voor het verzenden van grote hoeveelheden goederen. Deze service garandeert dat uw zending als enige lading in de vrachtwagen wordt vervoerd, waardoor directe levering zonder tussenstops of overslag mogelijk is.


Bent u op zoek naar een Full Truck Load?


Voordelen van Full Truck Load


De keuze voor Full Truck Load biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Ten eerste vermindert het de kans op schade aan uw goederen, aangezien de lading gedurende het hele wegtransportproces onaangeroerd blijft. Daarnaast zorgt FTL voor snellere leveringstijden, omdat de vrachtwagen direct van de ophaallocatie naar de bestemming rijdt zonder extra laad- of losmomenten. Ons vrachtwagentransport is speciaal ingericht om te voldoen aan de eisen van FTL-zendingen, met als doel de logistieke efficiëntie te maximaliseren en de transportkosten te minimaliseren.

Onze diensten

Baanvracht


Import en export

per baan

doorheen Europa

Zeevracht


Import en export

per zee

op wereldwijd niveau

Luchtvracht


Import en export

per lucht

op wereldwijd niveau

Spoorvracht


Import 

per trein

vanuit China

Begin nu met het optimaliseren van uw logistiek


Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van uw logistieke processen met Full Truck Load? Neem dan contact met ons op en zet de eerste stap naar een naadloze en kosteneffectieve logistieke oplossing. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons transportbedrijf u helpen uw transportdoelstellingen te bereiken met onze gespecialiseerde FTL-diensten. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en op maat gemaakte transportoplossingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.